Vouwfietsen

Wie afhankelijk is van het openbaar vervoer, of wie op vakantie niet voor elk wissewasje de camper of auto wil pakken of wie voor weinig geld een compacte maar volwaardige fiets wil rijden kan veel plezier hebben van een vouwfiets. De vouwfiets mag, in tegenstelling tot een gewone fiets, gratis mee in het OV. Met enkele handelingen is de fiets tot een klein pakketje samen te vouwen en andersom ook zo weer tot een bruikbaar vervoermiddel. Ideaal om die laatste kilometers van station naar bestemming te overbruggen, of van camping naar dorpsbakker.

We hebben vouwfietsen met 1 versnelling, een drieversnellingsnaaf of een derailleur met 6 of 7 versnellingen. De laatsten zijn met name bedoeld voor gebruik in het buitenland, waar de heuvels vaak net wat hoger zijn dan hier.

De vouwfiets kan ook een ideale fiets zijn voor kleinbehuisden in volle binnensteden. De fiets is in no time samengeklapt waardoor ze mee kan worden genomen naar drie hoog achter en veilig achter slot en grendel kan worden gestald zelfs als er geen schuur voorhanden is: gewoon in de woonkamer.

© 2019 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK