collectie 2019

Hollandia Fietsen

Online een Hollandia fiets zoeken

Hier zit je goed, want op de Hollandia website kun je op je gemak een nieuwe fiets uitzoeken. Zoek je een damesfiets of herenfiets? Een omafiets, transportfiets, stadsfiets, vouwfiets, moederfiets of elektrische fiets? Hollandia heeft een breed assortiment met fietsen voor de hele familie.

Gebruik je je tweewieler om te shoppen, naar school of werk te rijden of ga je er mee sporten? Wil je een terugtraprem, velgremmen of een rollerbrake? Heb je genoeg aan één versnelling of zoek je een fiets met een versnellingsnaaf of een derailleur?

Kijk eens rustig rond op de website en maak je keuze. Die kun je daarna bij een van onze dealers kopen.

Kies je fiets

Je kunt al veel informatie vinden op de site, maar mocht je meer advies nodig hebben dan kun je met een van onze medewerkers chatten, bellen of e-mailen.

Hollandia fietsen zijn betrouwbaar

De kwaliteit van Hollandia fietsen is uitstekend. De gebruikte onderdelen voldoen aan onze en de Europese eisen. De stalen of aluminium frames worden van een poedercoating of laklaag voorzien. Daarna worden de fietsen grotendeels met de hand geassembleerd door vakmensen met hart voor de zaak. Door het gebruik van hoogwaardige componenten, roestvrijstalen boutjes en moeren en degelijke onderdelen van topmerken als Shimano, Thun, Axa en Spanninga rijden Hollandia fietsen heerlijk en jarenlang probleemloos.

Service en garantie

U krijgt 2 jaar garantie op niet-slijtende onderdelen en wel 8 jaar op het frame. Bij de vakman waar u de fiets gekocht heeft kunt u voordelig terecht voor vervangende onderdelen en voor de servicebeurten. Ook als u de fiets online of tweedehands heeft gekocht kunt u terecht bij een van de 200 servicepunten van Fiets Service Nederland.

Wanneer reparaties onder garantie vallen kost het u vanzelfsprekend niets. Wel raden we u met klem aan om niet te besparen op onderhoud en zeker de eerste beurt, die na circa drie maanden gebruik nodig is, door een erkend vakman te laten uitvoeren.

Bij deze beurt worden alle delen die zich tijdens het eerste gebruik hebben ‘gezet’ nog eens nagelopen, aangedraaid, op spanning gebracht en waar nodig voorzien van een likje vet.

Deze eerste beurt is essentieel omdat uw fiets hierdoor in de rest van zijn leven veel minder onderhoud zal vergen, waardoor uw fietsplezier langer zal duren.

Vanzelfsprekend kunt u ook veel van het onderhoud zelf uitvoeren. Geregeld pekel en modder afspoelen en de chromen delen voorzien van wat vaseline zal de levensduur van uw rijwiel met jaren verlengen.

Pech met de fiets is vervelend maar helaas niet altijd te voorkomen. We kunnen het wel snel voor u laten oplossen, zeker als u gebruik maakt van de FSN of ANWB pechpas. Daarmee heeft u recht op pechhulp onderweg. Ook kunt u bij pech uw fiets ter reparatie aanbieden bij een van de servicepunten van Fiets Service Nederland. Zij helpen u graag weer op weg!

Wat wanneer u uw keus hebt bepaald?

U bent eruit, het wordt een blauwe omafiets. Of een matzwarte transportfiets. Of een felrode mountainbike. Of een zilvergrijze e-bike met middenmotor. Wat dan ook, het wordt een Hollandia. Dat vinden wij fantastisch. Dank! U kunt de dichtstbijzijnde dealer vinden in de dealerlocator op deze site. Bel hem of ga langs. Wellicht heeft hij de fiets van uw keuze niet op voorraad. Dan kan hij uw fiets bij ons bestellen, in de meeste gevallen zal uw fiets dan binnen 72 uur bij de dealer worden afgeleverd. Wij maken gebruik van professionele transporteurs die zorgvuldig met uw nieuwe tweewieler omgaan.

U kunt het rijwiel van uw keuze ook online bestellen bij diverse aanbieders. De fiets wordt dan veelal bij u thuis afgeleverd. In sommige gevallen kunt u een fiets in termijnen betalen (maar… geld lenen kost geld!) of zelfs leasen.

­­­­

© 2020 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK